4.8 5

Babblarna Melaminset, 5-delar - Teddykompaniet

(5 recensioner)

Melaminset med motiv av populära figurerna Babblarna. Setet innehåller greppvänlig gaffel och sked, flat tallrik, skål med praktisk sugpropp för att hållas still mot underlaget och pipmugg.

Tillverkade i BPA-fri melamin.
Kan ges till barn från 0år

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Babblarna består av de populära figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Figurerna är framtagna av det svenska företaget Hatten Förlag i enlighet med Karlstadmodellen, som är en pedagogisk modell för språkutveckling. Man ville, på Hatten Förlag, ta fram ett sätt för barn att utveckla sitt språk under lek. Genom att lyssna på Babblarna och härma deras sätt att prata tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. I leken med babblarna, deras namn och deras sätt att prata utvecklar barnet sitt språk och det görs utan att man egentligen tänker på det.

Babblarna har två egna sånger "Första Låten" och "Stompalång Tut Pling Sång", böcker och spel. Många förskolor i Sverige använder sig utav Babblarna för att främja barnens språkutveckling. Men figurerna, böckerna och spelen är tänkta att passa lika fint hemma i barnrummet som på förskolan.

Tipsa

0
0

Recensioner

Kronqvist

Bra, tog inte lång tid att få det heller.

2020-08-14
Eriksson

Jättefin

2018-01-13
Sandor

Hej! Varorna uppfyllde mina förväntningar och supersnabb leverans. Allt positivt

2018-01-11
Åsa

2017-07-31
Harriet

Det var bra. Passar till en liten gosse.

2017-07-24

Skriv en recension om produkten

Betyg: