Habibi Plush Värmenalle Mini Björnen Billy - Habibi Plush

Värmenalle Mini Björnen Billy - Habibi Plush

Värmenalle Mini Björnen Billy från Habibi Plush.
Värmenallarna från Habibi är varma, mjuka kompisar som passar lika bra till barn som vuxna. Värmen från värmenallen ger både trygghet och fungerar smärtlindrande på ex en ömmande mage.
Billy har kort sammetslen päls, sydda ögon och sydd nos.

Storlek: 23cm
Material: 100% polyester, stoppning hirs och eteriska oljor.
Doft:Habibis värmenallar är stoppade med en hirsblandning som är doftsatt med eteriska oljor (lavendel, jasmin, citrongräs, vanilj) (undantag deras doftfria nallar). Doften är tillsatt för att verka lugnande, framförallt lavendel anses ha den egenskapen. Doften avtar något för varje uppvärmning. Önskar du fylla på doften går det bra genom att använda en engångsspruta med valfri eterisk olja (använd ej syntetiska oljor!). Är du känslig för doft rekommenderar vi att du kikar på våra värmenallar utan doft.

Värmenallen är tvättbar. Öppna upp kardborrestängningen och plocka ut innerpåsen innan nallen tvättas. Tvättas i ylletvätt/fintvätt på 30 grader.

Rekommenderas från 0 år+

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Alla värmenallar från Habibi är CE-märkta och uppfyller EN71 - 1/2/3/9 (Europeisk standard för baby och barnprodukter). Vilket bland annat innebär att alla detaljer är dragfasta, att produkten är eld- och flamsäker och helt fria från giftiga kemikalier.

Nedanstående instruktioner medföljer värmenallen:

Ta bort papperstagen och spara den. Värm din nalle (eller innerpåsen för de tvättbara nallarna) i 30, 60 eller 90 sek. i microvågsugn. Avbryt gärna uppvärmningen för att kontrollera värmen. Tänk på att tallriken i micron ska kunna rotera fritt och att micron måste vara helt fri från matrester. Kontrollera alltid att nallen är lagom varm innan den ges till ett barn för att undvika brännskador. Gör detta genom att skaka och knåda nallen så att värmen fördelas jämnt och lägg sedan nallen på insidan av din arm en stund för att kunna känna av hur varm den är. Låt inte barnet själv värma nallen! Nallen måste alltid få svalna till rumstemperatur och vara helt torr innan den värms upp igen. Innerpåsarna är stoppade med endast hirsfrön (utan doft) eller hirsfrön ihop med en naturlig aromablandning (eteriska oljor - lavendel, jasmin, citrongräs, vanilj). Doften avtar något för varje uppvärmning. Första gången nallen värms kan kondens uppstå och nallen känns då fuktig. Det är helt normalt och avtar med varje uppvärmning. Förvara nallen torrt och svalt när den inte används. Nallar som är öppningsbara kan tvättas (ylletvätt/fintvätt 30 grader) när innerpåsen med fyllningen har plockats ut. Ej öppningsbara nallar torkas med fuktig trasa.

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: